112708 FRA AMS KL 1774 LH 33692

Gehaast. 27/11/2008 Frankfurt 17.25 u. Station Hauptwache U 3 naar Hauptbahnhof (S 8 of S9?) Waar kan je nou zien welk U- of S-ding naar Flughafen gaat? Snel want om 19.20 vertrekt KL 1774. Niet te lezen dat overzichtsbord. Iemand helpt. Uiteindelijk dan toch de luchthaven. Aankomst in Terminal 1, maar ik moet in Terminal 2, ergens A zijn. Dan moet je naar de Sky Train. Borden, pijlen, letters, Sky Train – Terminal 2 en, verdomd, ook nog A. Zelf inchecken, nummer van elektronisch ticket S1884B330098 invoeren. Paspoort NYGH10098. Werkt niet. Naar de incheckbalie 12 (weten het ook niet) naar de KLM/Air France-balie 17 (weten het ook niet). Proberen het nog een keer met me bij de incheckmachine (ding weet het ook niet). Terug naar de incheckbalie en dan weer naar de KLM-Air France balie, naar een mijnheer die uiteindelijk een instapkaart tevoorschijn tovert. Snel dan naar Gate D49. Betastgedoe bij de security check en uiteindelijk in de bouwput bij D49. Dan met de andere papa’s naar de bus en in de Fokker 100 1774 1920 naar AMS seat 8c. Althans, KL 1774 FRA27NOV08 krijgt de motor niet aan gang. Taxi weg, taxi terug. Na 0:45 u over de intercom: ‘unfortunately we will not be able to fly this plane to Amsterdam ‘(…)  Electronic problem engine 1.  We are communicating with the airline operator to find a solution (…) Bus (…) Please stay close together once in the airport.’ In de Airport is niemand. Na 0.10 u. een jongen uit Frankrijk (Air France) met een geel hesje. ‘Follow me’

21.10 Lufthansa flight AMS gate B11. stripvluchtTerminal 2 met overvolle Sky train naar Terminal 1. ‘Hurry!’. Een uitdunnend rijtje nomaden wurmt zich tussen de andere mensenstromen op zoek naar LH iets 21.10. We zijn heel wat passagiers van KL 1774 kwijtgeraakt. x91Please hurryx92 het is al 21.00. Weer door de security check. De man bij het X-ray apparaat wordt gek bij het zien van 40 verlate klanten. ‘Wir haben hier nür eine Machine, Unten gibt es fünf!’

Eindelijk op mijn plek 28d van LH 33692 vlucht. Maar de bagage? Dat lukt ze nooit om die zo snel te verladen van KL 1774 AMS naar LH 33692. Alhoewel de transportband staat er nog. Misschien. Als ze nog even wachten dan lukt het. Even wachten. Of zou het al gelukt zijn? Om 21.35 naar AMS 0.45 u Flugzeit erwartet. AMS dan uiteindelijk zo rond 22.20. Bij Bagage Belt 17 22.30,…maar niks. Alles wel ‘unloaded’, maar geen Voermans-‘baggage’. KLM-balie in hal 2 (niet verantwoordelijk, Lufthansa wel). ‘AVIA doet dat in de andere hal, nummer 1. Lopen, wachten. Dan een rapport opmaken AF 017322. Bagage kwijt. Koffer beeld nr. 22. Morgen thuisbezorgd: wel jammer dat mijn sleutels er in zitten. Geen vergoeding schade overhoor ik bij de buurman. Da’s weer KLM’s liability. Nog net voor sluiting van de hal langs de douane naar de treinen. Trein NS Leiden 23.15 – overstappen Leiden den Haag CS 23.34. 0.30 eindelijk thuis uit de nummerletterjungle. Zonder aktetas zelfs. In de trein laten staan.

About wimvoermans

Meer nog te vinden op http://www.wimvoermans.nl/ en op facebook http://www.facebook.com/wim.voermans.58
This entry was posted in Algemeen, Persoonlijk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.